Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-27@14:33:16 GMT

هزینه‌های نذری دادن

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۳۵۸۳۸

هزینه‌های نذری دادن

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خراسان،  صحنه هم زدن غذای نذری، از آن خاطره هایی است که هیچ وقت از خاطر نمی رود آن لحظه، انسان رازی در دل دارد که با امام(ع) و خدای خود در میان می گذارد و به نیت بر آورده شدن، نذری را هم می زند. در گذشته نذری ها را داخل چینی های گل سرخ که گاهی از استفاده زیاد لب پر نیز می‌شد، توزیع می کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما امروزه هزینه ظرف نذری نیز به فرآیند تهیه و توزیع نذری اضافه شده است. همه ساله در ایام خاصی بر تعداد نذری ها و نذر کنندگان افزوده می شود و در ماه محرم این امر به اوج خود می رسد. ایرانیان معمولا در لیست غذاها و خوراکی های نذری خود موارد متنوعی را تجربه کرده اند؛ انواع حلوا، شله زرد،فرنی، قرمه سبزی، قیمه، آبگوشت،عدس پلو،حلیم، شله مشهدی، انواع آش به خصوص آش رشته،شربت‌های سنتی،چای و خرما و... در لیست محبوب‌ترین نذری های ایرانیان است. اما باتوجه به شرایط اقتصادی کنونی و هزینه هایی که دایم در حال تغییر هستند، آیا هنوز هم می توان نذری داد؟ یا تنها قشر خاصی می توانند این کار پسندیده را انجام بدهند؟ مسلما با برآورد صحیح هزینه، خرید از فروشگاه های معتمد و معتبر، اسراف نکردن و نبود تجملات ،هر کسی که نیتی دارد می تواند نذر خود را ادا کند. اکنون به بررسی هزینه تهیه چند نوع نذری محبوب می پردازیم.

شله زرد:

شله زرد جزء جدانشدنی سفره های نذری است. شله زرد یک دسر کاملا ایرانی است که منشا آن به کرمان باز می‌گردد. مهم ترین چاشنی شله زرد زعفران و گلاب است.

عدس پلو:

عدس پلو از دیرباز عضوی مهم در مراسم مذهبی ایرانیان بوده ست. این پلو به دلیل نداشتن خورشت طبخ آسانتری برای تعداد زیاد دارد و مورد استقبال همیشگی قرار می گیرد.

مهم ترین بخش عدس پلو عدس و گوشت چرخ کرده استفاده شده در آن است.

حلوا:

حلوا به عنوان شیرینی یا دسر سنتی و خوش طعم طرفداران زیادی دارد. این روزها حلوا را در طعم های مختلف و با تزیینات چشم نوازی در مجالس مختلف مشاهده می کنید.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ماه محرم نذری شله زرد عدس پلو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۳۵۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد

یک داوطلب انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی گفت: اگر سطح مشارکت در انتخابات از دور اول هم بیشتر شود، آورده بیشتری به لحاظ امنیت ملی برای کشورمان دارد.

ابوالفضل ظهره‌وند در گفت‌وگو با ایسنا درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: یک وجه انتخابات به مشارکت مردم در اصلاح و بهبود شیوه حکمرانی برمی‌گردد که بخشی از این حکمرانی به قوه مقننه مربوط می‌شود. انتخاب اصلح برای حضور در مجلس شورای اسلامی هم عمل به تکلیف شهروندی و هم مشارکت در سرنوشت کشور است. این امر موجب تاثیرگذاری مردم بر روند قانونگذاری در کشور می‌شود.

وی افزود: هرچه مشارکت بیشتر باشد مثل راهپیمایی ۲۲ بهمن یا روز قدس، تاثیر مثبت بیشتری برای شرایط کشور دارد و دشمن پیام را دریافت می‌کند. مشارکت بالا در انتخابات هم بر موقعیت ژئوپولتیک، قدرت مانور منطقه‌ای و تامین منافع و امنیت ملی کشور تاثیر مثبت می‌گذارد. با توجه به تحولات منطقه، جنگ عزه و حساسیت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، اگر سطح مشارکت از دور اول هم بیشتر شود، آورده بیشتری به لحاظ امنیت ملی برای کشورمان دارد.

این داوطلب مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی افزود: با مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی ما کاهش می‌یابد و دشمن از اقدامات ناامن‌سازی ایران دلسرد خواهد شد و وقتی دشمن از ماجراجویی‌های امنیتی دلسرد گردد، برای ما آورده اقتصادی خواهد داشت زیرا دورنمای اقتصادی کشور روشن‌تر، سرمایه‌گذاری بیشتر، هزینه‌های امنیتی کمتر و چسبندگی مردم به فعالیت اقتصادی بیشتر خواهد شد اما هرچه از داخل به دشمن پالس داده شود، او دچار توهم  شده و دنبال ماجراجویی امنیتی می‌رود.

ظهره وند خاطرنشان کرد: در صورت شکل گیری مشارکت بالا، دشمن به سمت تعامل فعال و مذاکره حرکت می‌کند نه مخاصمه و ماجراجویی امنیتی. دلسردی از رای دادن تغییری در شرایط کشور ایجاد نمی‌کند؛ بنابراین توصیه من این است که مردم مشارکت فعالی در دور دوم انتخابات داشته باشند. مهم این است که مشارکت بالا و انتخاب هوشمندانه و با شناختی صورت گیرد. چنین انتخابی به بهبود شرایط اقتصادی کشور هم کمک می‌کند اما مشارکت کم موجب ادامه دار شدن عوامل نگرانی های مردم خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کدام دهک بیشترین تورم را تجربه کرد؟
  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان
  • حال ناخوش رانندگان تاکسی در گرگان
  • کاردرمانی در منزل چقدر هزینه دارد؟
  • زور سرمایه به هنر نمی‌رسد
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • غول داروسازی آمریکا بیش از ۲ هزار نفر را اخراج می‌کند
  • هزینه خسارت سیل به روستاهای سیستان و بلوچستان اعلام شد
  • هزینه‌های درمانی دهک‌های پایین در مراکز دولتی کرمانشاه رایگان است
  • چرا ساخت استادیوم‌های فوتبال این قدر گران تمام می‌شود؟ (زیرنویس فارسی)